BMC na Tour de France s lídrami Portem a Van Garderenom

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 13:45 • 2 min
BMC na Tour de France s lídrami Portem a Van Garderenom

PARÍŽ - Lídrami tímu BMC Racing budú na júlových cyklistických pretekoch Tour de France (2. - 24. júla) Richie Porte a Tejay van Garderen. Ďalšími jazdcami v deväťčlennej nominácii bez Slováka Petra Velitsa sú Brent Bookwalter, Marcus Burghardt, Damiano Caruso, Rohan Dennis, Amaël Moinard, Michael Schär a Greg Van Avermaet.

slovakia

left justify in out

"Keby sme mohli vziať jedenásť cyklistov, urobili by sme to, ale napokon si myslíme, že máme k dispozícii fantastickú skupinu jazdcov, ktorí poskytnú najlepšiu podporu Richiemu a Tejayovi. Máme skvelých domestikov ako Burghardt či Schär alebo Van Avermaeta a Dennisa, ktorí sú schopní vyhrať etapu. Potom, samozrejme, Bookwaltera, Carusa a Moinarda na podporu lídrov v kopcoch," povedal športový riaditeľ BMC Yvon Ledanois.


Van Garderen, ktorý obsadil na nedávnych pretekoch Okolo Švajčiarska celkovo šieste miesto, vlani Tour de France nedokončil, keď odstúpil zo 17. etapy. Porte bol štvrtý na Critérium du Dauphiné, minulý rok ešte ako člen tímu Sky bol na TdF na celkovom 48. mieste. Informoval server Cyclingnews.

Nominácia tímu BMC Racing na Tour de France: Brent Bookwalter, Marcus Burghardt, Damiano Caruso, Rohan Dennis, Amaël Moinard, Richie Porte, Michael Schär, Greg Van Avermaet, Tejay van Garderen



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies