Blur zverejnili teaser dokumentu New World Towers

NETKY.SK • 12 November 2015, 13:50 • 2 min
Blur zverejnili teaser dokumentu New World Towers

BRATISLAVA - Anglická kapela Blur zverejnila teaser dokumentu New World Towers.

slovakia

left justify in out

V ukážke, ktorá trvá minútu a jedenásť sekúnd, je možné vidieť napríklad kúsok rozhovoru s gitaristom Grahamom Coxonom a spevákom Damonom Albarnom.
Dokument mapuje nahrávanie najnovšieho albumu The Magic Whip (2015) v Hongkongu alebo vystúpenie kapely v londýnskom Hyde Parku. O réžiu snímky sa postaral Sam Wrench. Očakávanú novinku budú premietať zatiaľ len v britských kinách 2. decembra.

 


Blur vznikli v roku 1988 v Londýne, pričom spočiatku vystupovali pod názvom Seymour. Debutový album s názvom Leisure vydali o tri roky neskôr. Nasledovali nahrávky Modern Life Is Rubbish (1993), Parklife (1994), The Great Escape (1995), Blur (1997) a 13 (1999). Po vydaní posledného menovaného albumu však ohlásili prerušenie činnosti a odvtedy sa jednotliví členovia kapely venovali predovšetkým iným projektom. Blur pauzu niekoľkokrát prerušili, pričom v roku 2003 vydali album Think Tank. Oficiálne pauzu ukončili až v roku 2008 a tento rok v apríli ponúkli spomínanú nahrávku The Magic Whip. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako There's No Other Way, Girls & Boys, Parklife, Country House, Stereotypes, Song 2, Tender, Beetlebum alebo Coffee & TV.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies