Bluesmana B.B. Kinga prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 09:34 • 2 min
Bluesmana B.B. Kinga prepustili z nemocnice

LAS VEGAS - Amerického bluesového hudobníka B.B. Kinga prepustili v utorok z nemocnice v Las Vegas, kam ho museli cez víkend previezť pre dehydratáciu v dôsledku cukrovky. Osemdesiatdeväťročný rodák z Mississippi o svojom odchode z nemocnice informoval prostredníctvom svojej facebookovej stránky.

slovakia

left justify in out

"Chcem sa všetkým poďakovať za vašu starosť. Cítim sa omnoho lepšie a dnes ma prepustia z nemocnice," napísal hudobník, ktorý pre dehydratáciu musel vlani v októbri predčasne ukončiť americké turné.

 

 

 

A Message from B.B."I want to thank everyone for their concern and good wishes. I'm feeling much better & am leaving the hospital today."

Posted by BB King on Tuesday, April 7, 2015

 

 

B.B. King, vlastným menom Riley B. King, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1948 a na konte má 43 štúdioviek, 16 živých nahrávok a 14 kompilácií. Celkovo získal 16 cien Grammy vrátane ocenenia za celoživotný prínos. Od roku 1987 je členom Rock'n'rollovej siene slávy. Magazín Rolling Stone ho v roku 2011 označil za šiesteho najlepšieho gitaristu všetkých čias.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies