Bližňák vynechá minimálne 7 zápasov, Slovan proti Podolsku už aj s Mojžíšom

NETKY.SK • 18 September 2013, 17:42 • 2 min
Bližňák vynechá minimálne 7 zápasov, Slovan proti Podolsku už aj s Mojžíšom

BRATISLAVA - Slovenský zástupca v KHL Slovan Bratislava sa v najbližších týždňoch musí zaobísť bez útočníka Mária Bližňáka. Center prvej lajny "belasých" si totiž zranil koleno, nenastúpi na najbližšie tri domáce zápasy a nepocestuje ani na nasledujúci trip po súperových klziskách.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný slovenský reprezentant tak vynechá minimálne sedem zápasov. Bližňák sa zranil v utorňajšom stretnutí s Torpedom Nižnij Novgorod pri nešťastnej zrážke s Markom Daňom a duel nedohral. V stredu absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktorá potvrdila obavy trénera Rostislava Čadu. "S Bližňákom to vyzerá veľmi zle. Bola to smolná situácia, Marko Daňo chcel atakovať súpera a trafil Bližňáka," uviedol.

Hlavný kouč v nasledujúcom zápase proti Viťazu Podolsk, ktorý je na programe vo štvrtok o 19.00 h, už môže počítať s Tomášom Mojžíšom. Ako informuje oficiálna stránka klubu, český bek sa vrátil do zostavy po zranení a nastúpi vo dvojici s Martinom Štajnochom. Do druhej obrany sa k Zděnkovi Kutlákovi posunie Jonathan Sigalet. Siedmym obrancom bude Vladimír Mihálik. V bránke dostane druhýkrát v sezóne príležitosť Miroslav Kopřiva.

Bližňáka zastúpi v prvom útoku Peter Ölvecký. V druhom by mal na krídle dostať príležitosť Tomáš Netík. Na centri tretieho útoku sa s Hudáčkom a Kukumbergom objaví Martin Bakoš. V štvrtom útoku mladíkov si zahrá T. Mikúš, Kolena a R. Mráz. Trinástym útočníkom by mal byť Marko Daňo.

Predpokladaná zostava: Kopřiva (Janus) - Škoula, Sersen, Kutlák, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš - Miklík, Ölvecký, Vondrka - Netík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Bakoš, Hudáček - R. Mráz, Kolena, T. Mikúš - Daňo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona