Bližňák má trombózu, minimálne mesiac bude mimo

NETKY.SK • 28 Október 2016, 11:53 • 2 min
Bližňák má trombózu, minimálne mesiac bude mimo

LIBEREC - Slovenský hokejista Mário Bližňák musel odmietnuť pozvánku do reprezentačného tímu na Nemecký pohár, keďže mu lekári diagnostikovali trombózu.

slovakia

left justify in out

Mimo zápasového diania zostane minimálne mesiac. V súčasnosti má pokojový režim a berie tabletky na riedenie krvi. Po týždni sa uvidí, či bolesť ustúpi a bude môcť postupne zaťažovať nohu.
Bližňákove problémy sa začali po zásahu pukom do korčuľe na ľavej nohe na jednom z tréningov. Dva zápasy vynechal pre opuch, keďže nemal nič zlomené, začal znova trénovať. Bolesť však bola väčšia a väčšia a zápal neustupoval. "Išiel som na sono a tam mi povedali, že mám hlbokú trombózu v lýtku. Zľakol som sa, pretože som nevedel, čo to pre mňa znamená. Nikto v okruhu mojich spoluhráčov to nemal. Branko Radivojevič mi však povedal, že ten istý problém mal v minulosti Jožko Stümpel, a tak som sa u neho informoval. Bol vtedy mimo tri mesiace,“ povedal v rozhovore pre Plus jeden deň Bližňák. "Je to na porazenie. Konečne sme sa rozbehli s Libercom a teraz toto..."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies