Blink-182 zrušili turné, Travis Barker má zdravotné problémy

NETKY.SK • 7 September 2018, 15:42 • 2 min
Blink-182 zrušili turné, Travis Barker má zdravotné problémy

BRATISLAVA - Americká kapela Blink-182 zrušila jesenné americké mini turné. Dôvodom sú zdravotné problémy bubeníka Travisa Barkera. Formácia o tom informovala prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia na Twitteri s tým, že muzikant dal na rady lekárov. "Riziká spojené s bubnovaním sú pre mňa nanešťastie stále veľké.

slovakia

left justify in out

Robím všetko, čo potrebujem pre to, aby som sa mohol vrátiť na pódiá, a to čím skôr. Chcem sa poďakovať fanúšikom, rodine, kamarátom a spoluhráčom z kapely za ich lásku a podporu," napísal 42-ročný muzikant, ktorému počas leta diagnostikovali krvné zrazeniny v rukách. Kapela na záver napísala, že sa plánuje vrátiť na pódiá na Riot Feste 2019.

Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol tretí album Enema Of The State (1999).

 

Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011), kompiláciu Icon (2013) a album California (2016).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies