Blink-182 nahrávali so Steveom Aokim

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 16:16 • 2 min
Blink-182 nahrávali so Steveom Aokim

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Blink-182 nahrávala nový materiál s americkým dídžejom a producentom Steveom Aokim a basgitaristom formácie 5 Seconds Calumom Hoodom.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom služby Instagram o tom informoval 38-ročný Aoki, ktorý v pondelok v noci zverejnil ich spoločnú fotografiu z nahrávacieho štúdia.

 

Rodák z Miami k záberu pripísal, že práve ukončili nahrávanie, pričom pri ďalšej fotografii s Hoodom uviedol, že momentálne pracujú na "niečom epickom". Zatiaľ však nie je známe, či ide o skladby pre pripravovaný album Blink-182 alebo samostatný projekt.

 

 

Big things coming...In the Studio w/ @travisbarker @markhoppus @johnfeldy @blink182 #NeonFutureIII

Fotka uverejnená používateľom Steve Aoki (@steveaoki),


Novinka kalifornskej formácie, ktorej názov zatiaľ neoznámili, by sa mala dostať na trh už tento rok. Ako prezradil začiatkom marca bubeník Travis Barker, do dvoch mesiacov plánujú predstaviť prvý singel a oznámiť termíny letného turné.


Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol tretí album Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011) a kompiláciu Icon (2013). Skupinu vlani opustil spevák a gitarista Tom DeLonge, ktorého nahradil Matt Skiba, známy aj z kapely Alkaline Trio.


Steven Hiroyuki "Steve" Aoki sa venuje dubstepu a elektronickej hudbe. Na konte má okrem iného tri štúdiové albumy - Wonderland (2012), Neon Future I (2014) a minuloročný Neon Future II. Za prvý spomínaný ho v roku 2013 nominovali na prestížnu Grammy. Je držiteľom DJ Award, Billboard Award a MTV Latin America Award. Spolupracoval napríklad s Afrojackom, Iggy Azaleou či formáciou LMFAO.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona