Blink-182 a Matt Skiba nahrali päť skladieb

NETKY.SK • 21 Október 2015, 14:49 • 2 min
Blink-182 a Matt Skiba nahrali päť skladieb

LOS ANGELES - Americká kapela Blink-182 a gitarista formácie Alkaline Trio Matt Skiba nahrali päť skladieb. Informáciu prezradil v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME) bubeník Travis Barker.

slovakia

left justify in out

 "Je s ním radosť hrať a písať. Ešte sme len začali, ale myslím si, že máme štyri alebo päť piesní, s ktorými som naozaj, naozaj spokojný. Medzi nimi je aj skladba Punk Rock Cliché, ktorú mám najradšej. Je o našich kamarátoch a ich vzťahoch," povedal hudobník.

 

Formácia pripravuje nový materiál po tom, ako zo skupiny tento rok odišiel gitarista a spevák Tom DeLonge. "Skladby teraz znejú inak a zároveň rovnako. Je to naozaj cool a veľmi sa mi páči to, čo sme doteraz urobili. Naším cieľom je spraviť album a tvoriť. Nedali sme si limit koľko skladieb napíšeme. Keď budeme cítiť, že máme album pripravený, tak bude pripravený. Bez nátlaku a termínov," objasnil 39-ročný bubeník, ktorý v októbri vydal memoáre Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums.

 

Blink-182 fungovali v rokoch 1992 až 2005 a počas tohto obdobia vydali päť štúdiových albumov, z ktorých komerčne najúspešnejší bol v poradí tretí s názvom Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy. Nasledovala šiesta štúdiovka Neighborhoods (2011) obsahujúca napríklad single Up All Night a After Midnight. Zatiaľ naposledy vydali výberovku Icon (2013). V kapele v súčasnosti pôsobí aj spevák a basgitarista Mark Hoppus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona