Blind povolal do holandskej reprezentácie Depaya aj Bazoera

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:59 • 2 min
Blind povolal do holandskej reprezentácie Depaya aj Bazoera

AMSTERDAM - Tréner holandskej futbalovej reprezentácie Danny Blind dodatočne povolal do tímu na prípravné duely proti Walesu a Nemecku aj krídelníka Manchestru United Memphisa Depaya. Ten na pôvodnom zozname nefiguroval, keďže kouč Oranjes kritizoval jeho slabého tímového ducha. V holandskom drese bude na záver sezóny chýbať kanonier Robin van Persie.

slovakia

left justify in out

Útočník Fenerbahce Istanbul doviedol národný tím ako kapitán k bronzu na minuloročných majstrovstvách sveta, no do tímu trénera Blinda sa nezmestil. Ten totiž nie je presvedčený o jeho súčasnej forme.

 

Holanďania, ktorí majú za sebou neúspešnú kvalifikáciu EURO 2016, sa predstavia 13. novembra v Cardiffe proti domácemu Walesu a o štyri dni neskôr v Hannoveri proti Nemecku.

 

Nominácia Holandska:

Brankári: Jasper Cillessen (Ajax), Maarten Stekelenburg (Southampton), Kenneth Vermeer (Feyenoord)

Obrancovia: Jeffrey Bruma (PSV), Virgil van Dijk (Southampton), Daryl Janmaat (Newcastle United), Terence Kongolo (Feyenoord), Karim Rekik (Marseille), Jairo Riedewald, Kenny Tete, Joel Veltman (všetci Ajax)

Stredopoliari: Daley Blind (Manchester United), Vurnon Anita (Newcastle United), Jordy Clasie (Southampton), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Marko Vejinovič (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Riechedly Bazoer (Ajax Amsterdam)

Útočníci: Bas Dost (Wolfsburg), Eljero Elia (Feyenoord), Anwar El Ghazi (Ajax), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskva), Arjen Robben (Bayern Mníchov), Memphis Depay (Manchester United)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies