Blíži sa druhé výročie nečakanej smrti Michaela Jacksona

NETKY.SK • 24 Jún 2011, 08:35 • 2 min
Blíži sa druhé výročie nečakanej smrti Michaela Jacksona

Blíži sa druhé výročie nečakanej smrti Michaela Jacksona

slovakia

left justify in out

img

Presne dva roky po nečakanom úmrtí nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona z 25. júna 2009 vydražia v Beverly Hills jeho červenú bundu z videoklipu k hitu Thriller. Odhady aukčného domu Julien's Auctions predpokladajú cenu v rozmedzí od 200.000 do 400.000 dolárov (140-280 miliónov eur).
      Vyhliadkové lety nad niekdajším Jacksonovým sídlom Neverland Ranchom ponúka pri príležitosti smutného výročia letecká spoločnosť Channel Islands Helicopters. Jej marketingový šéf Sean Casey pre nemeckú tlačovú agentúru DPA uviedol, že záujem už prejavilo viac ako 100 fanúšikov zosnulého speváka z ôsmich krajín troch kontinentov. Po 15-minútovom lete sa záujemcom ponúka možnosť zhodiť kvety a spomienkové listy ich idolu.
      Aj v tomto roku sa podobne ako vlani predpokladá nápor hlavne obdivovateliek Michaela Jacksona pred vchodom na cintorín Forest Lawn v Glendale neďaleko Los Angeles. Mauzóleum, v ktorom spevák našiel miesto posledného odpočinku, je však prístupné iba jeho najbližším príbuzným a dobrým známym.
      Podobne sa ráta s väčším množstvom fanúšikov aj v Gary na predmestí Chicaga, a to pred domom, v ktorom Michael Jackson vyrastal.
      Súrodenci zosnulého boli v uplynulých dňoch opäť častejšími hosťami amerických médií.
      Brat Jermaine napríklad pre spravodajskú televíziu CNN uviedol, že by sa súrodenci boli radi vydali opäť na spoločné turné ako The Jackson Five. Sestra LaToya zopakovala vo viacerých talkšou, že sa Michael obával o svoj život a že ona osobne je presvedčená o tom, že sa stal obeťou vraždy.
      V septembri by sa v USA mal začať dlho očakávaný proces s niekdajším osobným lekárom zosnulého Conradom Murraym (58), ktorý čelí v súvislosti s úmrtím Michaela Jacksona obvineniu z trestného činu zabitia z nedbalosti. Americký spevák zomrel na akútnu otravu preparátom Propofol, ktorý by sa mal využívať iba na narkózu. Murrayovi advokáti už skôr poukázali na fakt, že vyčerpaný a nevyspatý interpret siahol po spomínanom lieku bez vedomia osobného lekára a následne prišiel o život.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona