Bláznivé záľuby celebrít

NETKY.SK • 4 September 2017, 12:44 • 2 min
Bláznivé záľuby celebrít

BRATISLAVA - Hollywoodske hviezdy veľa voľného času nemajú, ale ak si ho predsa len nájdu radi sa venujú svojim "koníčkom". Ste zvedavý, čím sa populárne osobnosti "sebarealizujú" po večeroch? Ak čakáte šport, čítanie a návštevy múzeí asi budete sklamaný.

slovakia

left justify in out

Johnny Depp

Je ťažké uveriť, že populárny herec trávi večery najradšej s hračkami. Je verejným tajomstvom, že Johnnyho fascinujú najmä bábiky Barbie. Doma ich má dokonca stovky. Údajne s tým začal už v mladosti, aby lepšie prenikol do svojich rolí. Čo tým myslel vie asi len on sám.

 

obrazok

 

Paris Hilton

Dedičku hotelového impéria niektorí milujú, iní zase nenávidia. Je pravda, že kráska s vyvinutým zmyslom pre problémy robí iba málo vecí normálne. Samozrejme to platí aj čo sa týka obľúbenej záľuby. Paris totižto miluje lovenie žiab. Vypadá to následovne: najskôr ich chytí, potom ich dá do vedra, o chvíľu ich vypustí a loví znovu.

 

obrazok

 

Tom Hanks

Aj jeden z najúspešnejších a najlepšie platených hercov v dejinách má zvláštny koníček, ktorý by sa výborne ujal v minulom storočí. Šesťdesiatročný rodák z amerického Concordu náruživo zbiera písacie stroje. A nielen to. Na svoj najobľúbenejšom kúsku každý deň zaznamenáva svoje myšlienky, pocity a zážitky. Dokonca sa podieľal aj na spustení aplikácie, ktorá užívateľom umožňuje písať na svojom telefóne rovnako ako na písacom stroji. Aplikácia sa volá Hans writer.

 

obrazok

 

Claudia Schiffer

Nemecká supermodelka a herečka, ktorej majetok sa odhaduje na 250 miliónov dolárov obľubuje tiež niečo nezvyčajné. Svoj voľný čas venuje arachnofóbii. To znamená, že zbiera pavúkov a vystavuje si ich vo svojom sídle. Podľa jej slov ju pavúci fascinujú a svoju kolekciu plánuje rozšíriť.

 

obrazok

 

Nicolas Cage

Vlastným menom Nicholas Kimm Copola to má v profesijnom živote dosť "nabité". Okrem toho, že je úspešným hercom, filmy tiež režíruje a produkuje. Nicolas je posadnutý všetkým, čo sa týka Supermana. Vlastní komiksy, výstrižky z časopisov, filmy a všetko možné. Dokonca aj svojho syna pomenoval Kal-El, čo je Supermanove rodné meno.

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies