Blatter uistil Áziu: MS 2022 budú v Katare

NETKY.SK • 1 December 2014, 09:37 • 2 min
Blatter uistil Áziu: MS 2022 budú v Katare

MANILA - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter opäť uistil členov Ázijskej futbalovej konfederácie (AFC), že majstrovstvá sveta v roku 2022 bude hostiť Katar. Podľa agentúry AP tak opäť reagoval na kritiku spojenú s udelením práva organizovať futbalový sviatok tejto krajine.

slovakia

left justify in out

"Verte mi. Kto stále toto všetko rozpráva? Tí, ktorí nie sú naozaj zainteresovaní vo futbale. Majstrovstvá sveta v roku 2022 budú v Katare," povedal prvý muž svetového futbalu na vystúpení pred delegátmi pri príležitosti osláv 60. výročia AFC vo filipínskej Manile.

 

Kauza korupcie pri pridelení MS 2018 Rusku, resp. MS 2022 Kataru neustále rezonuje vo svetovom futbale. Samotná FIFA v novembri podala trestné oznámenie v súvislosti s pridelením oboch šampionátov. Podľa jej predstaviteľov totiž existuje možnosť, že prišlo k podozrivým konaniam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies