Blatter v šoku po tom, čo športoví šéfovia Somálska boli zabitý pri samovražednom bombovom útoku

NETKY.SK • 4 Apríl 2012, 22:10 • 2 min
Blatter v šoku po tom, čo športoví šéfovia Somálska boli zabitý pri samovražednom bombovom útoku

Blatter šoku po tom, čo športoví šéfovia Somálska boli zabitý pri samovražednom bombovom útoku - Futbal MOGADIŠO – Prezident FIFA, Sepp Blatter, sa vyjadril, že je v šoku po tom, ako šéf Futbalovej Federácie Somálska a šéf Olympijského výboru boli zabití

slovakia

left justify in out

imgMOGADIŠO – Prezident FIFA, Sepp Blatter, sa vyjadril, že je v šoku po tom, ako šéf Futbalovej Federácie Somálska a šéf Olympijského výboru boli zabití pri útoku samovražedných atentátnikov.

Prezident Futbalovej Federácie Somálska, Said Mohamed Nur a prezident somálskeho Olympijského výbor, Aden Yabarow Wiish, dnes zomreli po výbuchu v Národnom divadle v Mogadiše.

Blatter vyhlásil: "Som šokovaný, počul som o útoku, ktorý si dnes vyžiadal životy niekoľkých ľudí v Mogadiše, vrátane prezidenta Futbalovej Federácie Somálska, Saida Mohameda Nura a prezidenta Olympijského výboru Somálska, Adena Yabarowa Wiisha. Poznal som oboch osobne a môžem povedať len to dobré o ich nekonečnom úsilí na podporu športu a futbalu v ich krajine. Budú citeľne chýbať. V tejto veľmi smutnej dobe sú moje myšlienky a celej FIFA a taktiež celosvetová futbalová komunita, s rodinami a blízkymi všetkých obetí tohto útoku, a najmä s futbalovou a športovou rodinou v Somálsku."

Dvaja úradníci si len nedávno prezreli rekonštrukciu Národného štadióna v Mogadiše po rokoch občianskej vojny v Somálsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies