Blatter prijal Putinovu pozvánku na MS 2018 v Rusku aj napriek dištancu

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 11:48 • 2 min
Blatter prijal Putinovu pozvánku na MS 2018 v Rusku aj napriek dištancu

BERLÍN - Bývalý prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter chce ako pozvaný hosť osobne navštíviť MS 2018 v Rusku aj napriek tomu, že dostal šesťročný zákaz pôsobenia vo futbale. Pozvánku na šampionát dostal od ruského prezidenta Vladimira Putina.

slovakia

left justify in out

Blattera vylúčili z futbalového prostredia po tom, čo odhalili jeho netransparentný finančný prevod dvoch miliónov švajčiarskych frankov z roku 2011 spolu s bývalým šéfom Európskej futbalovej únie (UEFA) Michelom Platinim. Francúzsky funkcionár dostal zákaz v rovnakej dĺžke.

 

"Akceptujem pozvánku, ktorú som dostal," povedal Švajčiar vo štvrtkovom vydaní nemeckého denníka Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

Ak neuspeje Blatter a Platini s požiadavkou na Športovom arbitrážnom súde v Lausanne (CAS), tak na zápasoch MS sa nebudú môcť zúčastniť ani ako hostia, ale iba ako fanúšikovia so zakúpenou vstupenkou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona