Blatter nebude na otváracom zápase MS, ale neskôr zrejme prijme Putinovo pozvanie

NETKY.SK • 13 Jún 2018, 16:45 • 2 min
Blatter nebude na otváracom zápase MS, ale neskôr zrejme prijme Putinovo pozvanie

MOSKVA - Niekdajší prezident FIFA Sepp Blatter neprijal pozvanie súčasného šéfa svetového futbalu Gianniho Infantina na otvárací súboj MS 2018 v Rusku, v ktorom domáci reprezentanti vo štvrtok od 17.00 h v moskovských Lužnikách nastúpia proti hráčom Saudskej Arábie.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatdvaročný Švajčiar zároveň nevylúčil svoju účasť na MS 2018, ale zatiaľ sa nevie, kedy do Ruska pricestuje. Údajne však sľúbil ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi, že prijme jeho pozvanie. Informuje o tom portál ORF s odvolaním sa na DPA.

Dlhoročný funkcionár, ktorý na základe vyšetrovania rozsiahlej korupčnej aféry v októbri 2015 prišiel o postu prvého muža FIFA, má na 6 rokov zákaz vykonávania futbalových aktivít. Tento trest sa však podľa platných pravidiel FIFA nevzťahuje na jeho pobyt na tribúne počas majstrovstiev sveta. práve počas prezidentského mandátu Seppa Blattera v decembri 2010 FIFA Rusom pridelila právo usporiadať MS 2018.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies