Blatter má zdravotné problémy: Cullen potvrdil, že je v nemocnici

NETKY.SK • 6 November 2015, 18:14 • 2 min
Blatter má zdravotné problémy: Cullen potvrdil, že je v nemocnici

ZÜRICH - Odstupujúci prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter mal v piatok zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Agentúre Reuters to potvrdil jeho hovorca s dodatkom, že dôvodom vyšetrenia bol zvýšený stres a nervozita. Podľa neskorších vyjadrení právneho zástupcu Richarda Cullena sa Blatter nachádza v nemocnici, no čoskoro by mal byť v poriadku.

 

Sedemdesiatdeväťročný funkcionár bude v najbližších dňoch pod dohľadom odborníkov. "Doktori ho budú sledovať niekoľko dní, očakávajú však, že budúci štvrtok alebo piatok by mohol byť v poriadku. V súčasnosti čelí obrovskému tlaku zo všetkých strán, čo je veľmi náročné pre človeka, ktorý už nie je najmladší," cituje Reuters slová hovorcu Klausa Stöhlkera.

 

Blatterov právny zástupca Cullen neskôr pre agentúru AP uviedol: "Prezident je v nemocnici na lekárskej prehliadke. Cíti sa však dobre a zrejme pôjde čoskoro domov."

 

Blattera suspendovala Etická komisia FIFA začiatkom októbra na 90 dní za účelom vyšetrovania korupcie a zneužitia právomocí. Voľba nového prezidenta organizácie prebehne 26. februára budúceho roka na mimoriadnom kongrese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies