Blatter je šokovaný zo smrti holandského rozhodcu

NETKY.SK • 4 December 2012, 14:50 • 2 min
Blatter je šokovaný zo smrti holandského rozhodcu

Blatter je šokovaný zo smrti holandského rozhodcu - Futbal Amsterdam - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter je veľmi šokovaný zo smrti holandského čiarového rozhodcu, ktorého dobila trojica futbalistov po zápase mládežníckej li

slovakia

left justify in out

imgAmsterdam - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter je veľmi šokovaný zo smrti holandského čiarového rozhodcu, ktorého dobila trojica futbalistov po zápase mládežníckej ligy.
      Blatter vyhlásil, že násilie je problém celej spoločnosti, ktorý sa môže prejaviť aj na futbalových trávnikoch. Podľa agentúry AP dodal, že "futbal je silou dobra aj vďaka príkladu a neúnavnému úsiliu ľudí, ako bol pán Nieuwenhuizen."
      Štyridsaťjedenročný dobrovoľnícky arbiter Richard Nieuwenhuizen po nedeľňajšom útoku skolaboval a museli ho okamžite previezť do nemocnice. V pondelok skonal, no jeho klub Buitenboys neoznámil presnú príčinu smrti.
      Incident sa odohral v nedeľu po zápase v meste Almere neďaleko Amsterdamu. Troch futbalistov, ktorých vek sa pohybuje od 15 do 16 rokov, zatkla polícia v pondelok ráno. Ich amsterdamský klub Nieuw Sloten na svojej oficiálnej webstránke informoval, že hráčom zastavil činnosť a ich mužstvo odhlásil zo súťaže.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies