Blatter hodnotil šampionát: Brazília lepšia ako JAR

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 07:41 • 2 min
Blatter hodnotil šampionát: Brazília lepšia ako JAR

RIO DE JANEIRO - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter dal Brazílii 9,25 bodu z 10 za organizáciu majstrovstiev sveta, ktoré označil vzhľadom na ponúknutú kvalitu hry za veľmi neobyčajné. Vo svojej správe tiež skritizoval FIFA za nedostatočný boj proti diskriminácii fanúšikov na štadiónoch.

slovakia

left justify in out

"Zlepšili sme sa, zlepšili ste sa. Brazília zaznamenala od JAR posun vpred," uviedol Blatter, ktorý pred štyrmi rokmi dal usporiadajúcej africkej krajine tiež bojujúcej s nedôverou a dodržaním lehôt pri prípravách šampionátu deviatku. 


Šéf FIFA je vyrovnaný aj piskotom, ktorý si vyslúžil spolu s brazílskou prezidentkou Dilmou Rousseffovou pri odovzdávaní víťaznej trofeje do rúk kapitána Nemecka Philippa Lahma na štadióne Maracana. "To je normálne. Keď ste v takejto funkcii, musíte s tým dokázať žiť," poznamenal Blatter, ktorého vypískali aj pred štyrmi rokmi vo finále v Johannesburgu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies