Blatter adresoval Platinimu a USA tvrdé slová

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 10:45 • 2 min
Blatter adresoval Platinimu a USA tvrdé slová

ZÜRICH - Joseph Blatter po znovuzvolení do funkcie prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA slovne napadol americké justičné orgány i Európsku futbalovú úniu (UEFA).

slovakia

left justify in out

"Je tu nenávisť, ktorá neprichádza iba od jednej osoby v UEFA, ale z UEFA ako organizácie," cituje slová 79-ročného Švajčiara agentúra dpa. Prezident únie Michel Platini vyzval pred kongresom FIFA v Zürichu Blattera, aby odstúpil. "Odpúšťam každému, no nezabúdam," odkázal po úspešnej voľbe staronový prvý muž svetového futbalu.

 

Zatknutie siedmich funkcionárov FIFA dva dni pred voľbou nebola podľa Blattera náhoda. "Sú tu neklamné náznaky. Američania sa uchádzali o MS 2022, no prehrali. Nesmieme tiež zabúdať, že USA sú hlavným sponzorom Hašemitského kráľovstva, teda krajiny môjho protikandidáta. Táto vec nevonia dobre," tvrdí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies