Blanc povolal do francúzskej reprezentácie deväť hráčov z MS

NETKY.SK • 26 August 2010, 12:32 • 2 min
Blanc povolal do francúzskej reprezentácie deväť hráčov z MS

Blanc povolal do francúzskej reprezentácie deväť hráčov z MS

slovakia

left justify in out

img

Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Laurent Blanc nominoval na blížiaci sa kvalifikačný dvojzápas na EURO 2012 deväť hráčov z nedávnych MS v Juhoafrickej republike. Medzi navrátilcami je aj stredopoliar Florent Maluoda či brankár Hugo Lloris.
      Deviatka, ktorá bola pri fiasku Francúzov na šampionáte, nastúpi proti Bielorusku 3. septembra a o štyri dni neskôr na horúcej pôde v Sarajeve proti Bosne a Hercegovine. Pod Blancovým vedením budú hrať prvýkrát, keďže nový tréner vynechal na priateľský zápas s Nórskom 11. augusta (1:2) všetkých 23 hráčov z MS 2010. Blanc nenominoval na septembrový dvojzápas nikoho z pätice hráčov, ktorí dostali zákaz reprezentovať v jednom až v 18 zápasoch. Chýba tak aj Jeremy Toulalan, ktorý dostal dištanc iba na jeden zápas a druhý v Bosne už mohol teoreticky hrať. Francúzi sa tiež budú musieť zaobísť bez špílmachera Yoanna Gourcuffa, ktorý dostal červenú kartu v poslednom zápase na MS a trest sa vzťahuje aj na kvalifikáciu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona