Blanc poprel záujem o talianskeho reprezentanta Candrevu

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 09:17 • 2 min
Blanc poprel záujem o talianskeho reprezentanta Candrevu

RÍM - Tréner futbalistov Paríža St. Germain Laurent Blanc dementoval správy talianskych médií, podľa ktorých mal úradujúci francúzsky majster záujem angažovať stredopoliara Antonia Candrevu z rímskeho Lazia.

slovakia

left justify in out

Taliansky reprezentant sa stal v stredu definitívne hráčom Lazia keď Rimania odkúpili všetky práva na 27-ročného futbalistu, o ktoré sa doteraz delili s iným klubom zo Serie A Udinese. Talianske médiá napriek tomu naďalej informovali o interese PSG, čo Blanc rezolútne poprel. "Nie je na tom nič pravdy. Našou prioritou bolo angažovanie Davida Luiza, čo sa nám podarilo. Teraz budeme čakať, ako sa vyvinú ďalšie prestupy," povedal tréner PSG pre Radio Monte Carlo (RMC).

 

Candreva, ktorý v súčasnosti bojuje v drese "squadry azzurra" na svetovom šampionáte v Brazílii, bol hráčom Udinese od roku 2007, no väčšinu času strávil na hosťovaniach v iných kluboch. Dres Lazia obliekal od roku 2012, najprv ako hráč na hosťovaní a ďalšiu sezónu pod spoločným vlastníctvom Lazia a Udinese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies