Blanc novým trénerom PSG, Ancelotti môže ísť do Realu Madrid

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 18:19 • 2 min
Blanc novým trénerom PSG, Ancelotti môže ísť do Realu Madrid

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž Saint-Germain povedie v budúcej sezóne v úlohe hlavného trénera Laurent Blanc. O dohode informovalo konto televíznej stanice BelnSport na sociálnej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

Beln Sport patrí katarským majiteľom úradujúceho francúzskeho majstra PSG. "Exkluzívna informácia: dohoda s Laurentom Blancom, ktorý sa stane novým trénerom Paríž Saint-Germain," uvádza sa vo vyjadrení, podľa ktorého by klub a 45-ročný kouč mali spečatiť dvojročnú spoluprácu na začiatku budúceho týždňa.

Blanc naposledy viedol francúzsku futbalovú reprezentáciu, v rokoch 2007 - 2010 pôsobil na lavičke Girondins Bordeaux, s ktorým vybojoval majstrovský titul v roku 2009. Príchod bývalého výborného stopéra Laurenta Blanca by mohol otvoriť pomyselné dvere ešte stále súčasnému kormidelníkovi PSG Talianovi Carlovi Ancelottimu, o ktorého prejavil eminentný záujem španielsky Real Madrid. Ancelotti sa v máji vyjadril, že chce opustiť štruktúry parížskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies