Blanc chce napodobniť úspechy Ancelottiho s PSG

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 15:03 • 2 min
Blanc chce napodobniť úspechy Ancelottiho s PSG

PARÍŽ - Nový futbalový tréner francúzskeho Paríža Saint-Germain Laurent Blanc v utorok prezentoval ciele klubu pred nadchádzajúcou sezónou.

slovakia

left justify in out

Podľa 47-ročného nástupcu Carla Ancelottiho, ktorý zamieril na lavičku španielskeho Realu Madrid, nebude jednoduché zopakovať úspechy talianskeho kormidelníka, pokúsi sa však s tímom hrať atraktívny futbal a minimálne vyrovnať to, čo s PSG dosiahol Ancelotti. V uplynulej sezóne získal PSG prvý titul v najvyššej francúzskej súťaži od roku 1994 a prebojoval sa do štvrťfinále Ligy majstrov. "Mojím cieľom bude obstáť lepšie alebo dosiahnuť aspoň to, čo môj predchodca," cituje Blancove slová z tlačovej konferencie portál uefa.com. "Som veľmi hrdý, že môžem byť trénerom PSG. Pokúsim sa spraviť maximum pre to, aby sme naplnili ciele, ktoré pred nás postaví klubové vedenie. Zdedil som dobrý tím a chcem, aby sa ešte zlepšil. Pokúsime sa vyhrávať a prezentovať sa atraktívnou hrou," povedal bývalý obranca francúzskej futbalovej reprezentácie Blanc.

Prvým súťažným stretnutím pre Blanca bude 3. augusta zápas francúzskeho Superpohára proti Girondins Bordeaux na Stade d'Angondjé v hlavnom meste Gabonu Libreville.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies