Blamáž vrcholí: Skupina Ortel by českého Slávika vyhrala!

NETKY.SK • 29 November 2017, 16:30 • 2 min
Blamáž vrcholí: Skupina Ortel by českého Slávika vyhrala!

Agentúra Musica Bohemia dnes zverejnila výsledky ankety českého Slávika, ako by dopadli, keby skupine Ortel a jej spevákovi neodpočítali hlasy.

slovakia

left justify in out

V súčte bodov pred odpočítaním hlasov za údajné porušenie pravidiel fanúšikmi Ortela získala táto kapela 36 146 bodov. Kabát, ktorý cenu za víťazstvo dostal, ale vrátil ju, mal 31 072 a Chinaski 18 783 bodov, píše server Novinky.cz.

 

Skupina Kabát nechce byť súčasťou manipulácie a vracia Českého slávika

 

Medzi spevákmi získal Karel Gott 40 529 bodov, Tomáš Ortel 31 086 a Michal David 17 993 bodov. V sobotňajšom vyhlásení, kde sa Ortelu pririekli vlaňajšie výsledky, však bral strieborného Slávika Michal David. Ten dnes ráno nasledoval skupinu Kabát a svojho strieborného Slávika vrátil takisto. Tomáš Ortel podľa neho získal skoro dvakrát viac hlasov ako on, preto žiada výmenu. 

 

Skupina Kabát vrátila zlatého Slavíka už v utorok večer. „Kabát nemá iné riešenie, iba Slávika vrátiť. Usporiadajúca agentúra má teraz priestor a čas vysvetliť, koľko hlasov kto dostal, koľko ich bolo odpočítaných a prečo," povedal novinárom v utorok pred koncertom v pražskej O2 aréne  Radek Havlíček, manažér skupiny.

 

Musica Bohemica však trvá na tom, že bez ohľadu na zverejnené reálne čísla platia ofociálne výsledky zverejnené v sobotu.

 

"Na jednej strane chápeme za danej situácie postoj skupiny Kabát a Michala Davida, na druhej strane trváme na svojom rozhodnutí, že k porušeniu pravidiel hlasovania došlo, že zásah bol oprávnený a na zverejnených výsledkoch nebudeme nič meniť," povedala agentúra  Musica Bohemica.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies