Blake Lively necvičí a každý deň si dopraje čokoládu

NETKY.SK • 6 November 2013, 07:57 • 2 min
Blake Lively necvičí a každý deň si dopraje čokoládu

LOS ANGELES - Americká herečka Blake Lively prezradila, že pravidelne necvičí, ani nevenuje pozornosť tomu, čo zje.

slovakia

left justify in out

Počas rozhovoru pre magazín Vogue Paris sa 26-ročnej herečky, ktorá sa stala tvárou kozmetickej značky L'Oreal, tiež spýtali, či drží diétu. "Nie! Mám šťastie, že mám aktívny životný štýl," odvetila. "Stále niečo robím. Nepotrebujem trénera, ani venovať pozornosť tomu, čo jem. Svoj deň nemôžem začať bez šálky horúceho čokoládového mlieka alebo niekoľkých štvorčekov horkej čokolády. Je to dobré pre moju morálku," prezradila Lively.

Blake Lively je známa predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012). Predstavila sa aj v snímkach ako Sesterstvo putovných nohavíc (2005), Neprijatý? Fpoho! (2006), New York, milujem ťa (2009), Mesto (2010), Green Lantern (2011) či Divosi (2012). Herečka, ktorá v minulosti chodila napríklad s Leonardom DiCapriom alebo Pennom Badgleym, sa vlani v septembri vydala za Ryana Reynoldsa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies