Blaha opäť očiernil novinárov, no Fica vychválil do nebies

NETKY.SK • 13 August 2021, 07:10 • 2 min
Blaha opäť očiernil novinárov, no Fica vychválil do nebies

Robert Fico sa vo štvrtok zúčastnil súdneho procesu s Dušanom Kováčikom. Okrem novinárov reagoval aj Ľuboš Blaha, ktorý napísal svoj názor na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Fico uviedol, že celú záležitosť s  Dušanom Kováčikom považuje za politický proces a frašku. Jediným svedkom proti Dušanovi Kováčikovi je podľa neho udavač Ľudovít Makó, z ktorého robia médiá celebritu. Fico dúfa v prípade Dušana Kováčika vo víťazstvo spravodlivosti. „Je to komplot voči jeho osobe."

 

img

 

Prečítajte si: AKTUALIZÁCIA: Dušan Kováčik sa odmietol vyjadriť, súd pokračuje zajtra

 

Podľa Denníka N sa osočil na novinárov: „Čo vás je do toho, či ja komunikujem alebo nekomunikujem s pánom Čižnárom?“

 

Jeho kolega, Ľuboš Blaha ho nazval majstrom. "Robert Fico dnes tak vycvičil s liberálnymi žurnalistami, že sa ešte teraz chytám za brucho. Majster zase raz zišiel medzi učňov a vyučoval." Fico totiž odmietol odpovedať počas dnešného pojednávania s Dušanom Kováčikom, či po návrate zo zahraničia absolvoval povinnú karanténu.

 

Súvisiaci článok: Porušil Robert Fico domácu karanténu?

 

V súvislosti s Ficovým údajným porušením karantény ho nazval kráľom. "Dnes im to tam rozbil celé. A to, ako sa vysmial z tej ich fašistickej vyhlášky o karanténe, skoro som pukol od smiechu. Je to kráľ."

 

Blaha sa obul do novinárov: "Číre dobro, číre zlo. Ako za Hitlera. Propagandisti nastupení, Bárdy svoj hejt napísaný, všetko dopredu zinscenované."

 

Robert Fico podľa neho natrel všetkých novinárov na chlieb. "Vrhli sa na neho ako supy a on ich ľavou zadnou odpinkával."

 

Možno vás zaujme: Poslanec Ľuboš Blaha sa tentokrát obul do Lengvarského a korporátnych médií

 

Novinárku, ktorá kládla otázky Ficovi, nazval tupelom. "Zvresklo nejaké nabudené tupelo. Pojem tupelo je vraj v kaviarni hrozne in, tak ho s láskou používam. "Čo vás je do toho,"  s úsmevom ju sundal ex-premiér. A bolo po tupele."

 

Ďalšieho novinára, z Denníka N nazval truhlíkom. "Puká od zlosti nejaký truhlík z Aktualít či z Denníka N."

 

Spomenul aj Petra Pellegriniho. Podľa Blahu každý čaká, že si Fico kopne do rivala Pellegriniho. "A čakajú, že si Robert Fico kopne do rivala, ktorý zradil. Sliny tečú a nič. Robert Fico je chlap. Nerobí špinavosti. Nevymýšľa, aby potopil súpera, on hovorí pravdu. "Je to nezmysel," odpáli prost... ehm, prostejších novinárov. Šach-mat."

 

Napísal, že sa celá centrála Smeru zadúša smiechom z novinárov. "Robert Fico z nich urobil úplne trúby. Jasné, každá totalita potrebuje svojich panáčikov."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies