Blackwell si nedá rady, krátko po tom ako sa prebral z kómy, opäť skončil v nemocnici

NETKY.SK • 7 December 2016, 18:21 • 2 min
Blackwell si nedá rady, krátko po tom ako sa prebral z kómy, opäť skončil v nemocnici

TROWBRIDGE - Bývalý britský profesionálny boxer Nick Blackwell opäť skončil v nemocnici. Hospitalizovali ho po sparingu, na ktorom sa aktívne zúčastnil napriek tomu, že len pred pár mesiacmi utrpel vážne zranenie mozgu.

slovakia

left justify in out

Blackwell upadol do kómy po marcovej prehre s krajanom Chrisom Eubankom ml. Keď sa prebral, ukončil kariéru a začal sa venovať koučovaniu. Teraz sa však vrátil do ringu a rozhodnutie podrobil kritike aj jeho niekdajší tréner Gary Lockett.

 

"Nemôžem uveriť, že zainteresovaní mu umožnili boxovať, hoci má za sebou zranenie mozgu. Rekonvalescencia potrvá niekoľko mesiacov," uviedol Lockett pre web World Boxing News.

 

Britský boxerský kontrolný výbor (BBBoC) sa bude prípadom zaoberať v januári a dúfa, že Blackwellov zdravotný stav sa dovtedy zlepší tak, aby mohol predniesť vlastnú verziu nešťastnej udalosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies