Blackburn Rovers zrejme prvým klubom Premiership v rukách indickej firmy

NETKY.SK • 26 Október 2010, 12:26 • 2 min
Blackburn Rovers zrejme prvým klubom Premiership v rukách indickej firmy

Blackburn Rovers zrejme prvým klubom Premiership v rukách indickej firmy - Futbal Všetko nasvedčuje tomu, že anglický futbalový klub Blackburn Rovers sa už v krátkom čase stane majetkom indickej spoločnosti Venkys. V prípade, že avizovaná zmena majiteľa s

slovakia

left justify in out

img

Všetko nasvedčuje tomu, že anglický futbalový klub Blackburn Rovers sa už v krátkom čase stane majetkom indickej spoločnosti Venkys. V prípade, že avizovaná zmena majiteľa sa zrealizuje, stane s Blackburn prvým anglickým klubom s indickým vlastníkom v Premiership.
      Zástupcovia spoločnosti Venkys, ktorá sa špecializuje na chov hydiny a farmaceutické produkty, už absolvovali niekoľko rokovaní s vedením Blackburnu Rovers. Súčasný predseda klubu John Williams v tejto súvislosti uviedol, že obe zainteresované strany dúfajú, že celý obchod by sa mohol uzavrieť do novembra.
      "Podľa všetkého očakávame, že sa staneme prvou indickou firmou v Premiership. Sme nadšení z toho, že práve Blackburn Rovers je ten klub, s ktorým chceme zdieľať trvalé hodnoty a športové ambície," uviedol zástupca spoločnosti Venkys Anuradha J Desai.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona