Black Friday na Slovensku: V týchto obchodoch nakúpite s obrovskými zľavami

NETKY.SK • 27 November 2015, 10:56 • 2 min
Black Friday na Slovensku: V týchto obchodoch nakúpite s obrovskými zľavami

BRATISLAVA – Black Friday je „nákupný sviatok“, ktorý prišiel z Ameriky. Deň po sviatku Ďna vďakyvzdania obchody predávajú tovar niekedy až s 80% zľavami. Pomaly sa „Čieny piatok“ začína udomácňovať na Slovensku.

slovakia

left justify in out

VUSA alebo vo Veľkej Británii to vyzerá v obchodoch ako v bojovej zóne. Ľudia sa idú doslova pozabíjať najmä za zlacnenou elektronikou, alebo oblečením. U nás pravdepodobne bitky v obchodoch nehrozia.

 

Čierny piatok dostal svoje meno podľa farby atramentu, pretože na konci novembra začali ľudia kupovať darčeky a obchody sa dostali do čiernych čísel (do plusu).

 

Na Slovensku si v kamenných obchodoch moc „Čierneho piatku“ neužijete. Do výpredajov sa zapojili najmä e-shopy.  Netky.sk vám prinášajú prehľad zliav v slovenských e-shopoch.

 

Tesco

Práve Tesco je predajňa, kde sa môže odohrať bitka o zlacnené televízory. Je jedným z mála kamenných obchodov, kde vyzerá Čierny piatok ako v zahraničí.

 

JYSK

Obchod s nábytkom má Čierny piatok už od štvrtka a trvá až do nedele 29. novembra. Tovar si môžete nakúpiť aj o 75% lacnejšie.

 

NAY Elektrodom

Predajca elektroniky má Čierny piatok taktiež od štvrtka do nedele a láka na zľavy 59%-

 

DATART

V predajniach nakúpite elektroniku až o 50% lacnejšie. „Zľavy zasiahnu široké spektrum tovaru – od smartfónu, notebooku, hernej konzoly cez pressovar, vínotéku až po televízor či sušičku. Vzhľadom k mimoriadne zaujímavej ponuke očakávame nápor zákazníkov a preto posilňujeme počty zamestnancov ako na predajniach, tak  v logistike," povedala PR manžérka spoločnosti DATART Iva Pavlousková.

 

Alza.sk

Jeden z najznámejších internetových obchodov láka na 80% zľavy širokého spektra tovarov.

 

Mall.sk

Tento internetový obchod láka na 80% zľavy. Akcia platí na čiernu a bielu techniku, hračky, domáce potreby a aj oblečenie.

 

Topshop

Produkty, ktoré poznáte z televíznej reklamy sľubuje zľavy až 70%.

 

iStyle

Predajca produktov značky Apple ponúka zľavy na Macbooky, iPhony a aj na obaly.

 

Hej.sk

„V súvislosti s blížiacim sa Black Friday pripravujeme zaujímavé zľavy naprieč celým sortimentom, ktoré budú dosahovať až 70% - samozrejme nebudú chýbať zľavy na notebooky, mobily ale tiež i na malé a veľké domáce spotrebiče. Naši zákazníci zároveň môžu počítať s doručením do 24 hodín v rámci Slovenska, Bratislavčania si svoj tovar môžu prevziať už od 4 hodín po objednaní tovaru,“ povedal obchodný riaditeľ e-shopu hej.sk Vladimír Sušil.

 

Bonami.sk

Tento internetový obchod ponúka zľavy až do 80% do nedele do polnoci.

 

Amazon.com

Najznámejší internetový obchod, ktorý posiela tovar aj na Slovensko, sľubuje obrovské zľavy na širokú škálu produktov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies