BKS Bank poskytla na Slovensku úvery za vyše 70 miliónov eur

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 10:04 • 2 min
BKS Bank poskytla na Slovensku úvery za vyše 70 miliónov eur

BRATISLAVA - Rakúska banková skupina BKS bank poskytla na Slovensku prostredníctvom svojej pobočky ku koncu decembra minulého roka úvery v objeme 70,6 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Objem vkladov evidovaných na Slovensku dosiahol 26,4 miliónov eur.

 

Banka sa u nás zameriava na produkty, ktoré je možné realizovať bezhotovostne. Slovenská lízingová spoločnosť skupiny, BKS - Leasing, s. r. o., dosiahla na konci minulého roka objem lízingu v sume 25,6 miliónov eur.

Celkovo dosiahla rakúska skupina BKS Bank podľa zverejnených informácií konsolidovaný zisk pred zdanením v sume 68 miliónov eur, čo znamenalo medziročný nárast o 47,3 %. Objem nových úverov skupiny dosiahol 1,5 mld. eur. Celková bilančná suma zostala na úrovni 7,58 mld. eur.

Rakúsky koncern vstúpil na slovenský trh v roku 2007 prostredníctvom dnešnej lízingovej spoločnosti BKS-Leasing, s. r. o. V roku 2011 bola otvorená prvá pobočka banky v Bratislave, ktorá začala svoje pôsobenie v oblasti firemného bankovníctva a posledné štyri roky sa venuje aj retailovému bankovníctvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies