Bizarný prípad: Lekári žene vykonali cisársky rez, dieťatko v nej nenašli

NETKY.SK • 23 Október 2017, 13:49 • 2 min
Bizarný prípad: Lekári žene vykonali cisársky rez, dieťatko v nej nenašli

LEICESTER - V jednej z leicesterských nemocníc sa stal neštandardný prípad. Lekári, ktorí žene pomáhali pri komplikovanom pôrode, ostali veľmi šokovaní.

slovakia

left justify in out

Amber a Daniel Hughes čakali na príchod svojho štvrtého potomka. Dieťatko sa na svet začalo pýtať predčasne, no potom si to akosi rozmyslelo.

 

Tehotná žena sa trápila dlhých 36 hodín, no bezvýsledne. Lekári sa napokon „zmilovali“ a rozhodli sa dieťatko vybrať cisárskym rezom. Narezali bruško a hľadali malého človiečika, no nie a nie ho nájsť.

 

Neskôr sa pod chirurgickou plachtou ozval plač. Dieťatko ich predbehlo a prišlo na svet prirodzenou cestou. Lekári boli poriadne v šoku. Amber tak rozrezali zbytočne.

 

Hlavný lekár tvrdí, že cisársky rez konali výhradne kvôli bezpečnosti matky aj plodu. Mamička sa predsa trápila 36 hodín. To čo sa stalo, bolo veľmi nepredvídateľné.

 

Malého srandistu prepustili z nemocnice o necelých 5 týždňov. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies