BitTorrent integruje kryptomenu Tron ako odmenu pre používateľov

NETKY.SK • 30 September 2018, 17:00 • 2 min
BitTorrent integruje kryptomenu Tron ako odmenu pre používateľov

SAN FRANCISCO – Po akvizícii blockchain startupom Tron bude BitTorrent odmeňovať používateľov kryptomenou TRX.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Tron Foundation tento týždeň oznámila, že nadchádzajúci Project Atlas prepojí službu BitTorrent a kryptomenu Tron. Očakáva sa, že sa tým zrýchli peer-to-peer protokol BitTorrentu a zároveň bude motivovať nových aj existujúcich používateľov, aby mali protokol zdieľania súborov spustený dlhšiu dobu.

 

img

 

BitTorrent seederi (užívatelia, ktorí ukladajú a zdieľajú stiahnuté súbory), budú odmeňovaní tokenmi TRX za dlhší čas pripojení online. Okrem toho budú môcť užívatelia, ktorí sťahujú obsah z BitTorrentu, platiť seederom tokenmi TRX.

 

img

 

V tlačovej správe sa zdôrazňuje fakt, že Tron používa Delegated Proof-of-Stake (DPoS) protokol ako svoj mechanizmus konsenzu, takže používatelia nebudú ťažiť kryptomenu na svojich počítačoch. Odmeny budú vyplácané z poskytnutých zdrojov. Tento model bude dobrovoľný, keďže podľa vyhlásenia spoločnosti bude služba aj naďalej bezplatná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies