Bitkár Rusnák sa po odchode z Prezidentského paláca nabalí: Odstupné 5,5-tisíca!

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 09:44 • 2 min
Bitkár Rusnák sa po odchode z Prezidentského paláca nabalí: Odstupné 5,5-tisíca!

BRATISLAVA - Podľa informácií denníka Nový čas pravá ruka bývalého prezidenta SR Dárius Rusnák (54) sa pri odchode z Prezidentského paláca poriadne nabalí.

slovakia

left justify in out

Bývalý úspešný hokejista pôsobil po boku exprezidenta Ivana Gašparoviča niekoľko rokov ako vedúci oddelenia pre styk s verejnosťou.

 

Na konci mája tohto roku, tesne pred koncom pôsobenia Gašparoviča v paláci, však došlo k incidentu, ktorý mu vo funkcii zlomil väz. Dárius Rusnák spolu so svojím kamarátom mali po tom, čo vypili dve fľašky vína a dopozerali hokej, vulgárne vynadať dvom ženám, ktoré sa rozprávali po maďarsky. Do incidentu sa v bare zapojili aj prísediaci muži, ktorých mal jeho kamarát prefackať.

 

Rusnák následne po niekoľkých týždňoch na poste skončil. "JUDr. Rusnák bol odvolaný z funkcie vedúceho Oddelenia styku s verejnosťou Kancelárie prezidenta SR. Následne s ním bol skončený štátnozamestnanecký pomer dohodou dňom 13.6.2014", uviedol pre denník hovorca prezidentského úradu Peter Petrus. "V danom prípade patrilo JUDr. Rusnákovi odstupné v sume trojnásobku funkčného platu," dodal hovorca.

 

Rusnák so svojím zaradením a titulom mohol zarábať až 1830 eur, čiže trojmesačné odstupné mohlo byť až vo výške 5500 eur, vypočítal denník. O reakciu v stredu chcel denník požiadať aj samotného Rusnáka. Ten povedal, že je mimo Slovenska a zložil telefón.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies