Bitka v parlamente: Hlina fyzicky napadol poslanca Smeru Martvoňa!

NETKY.SK • 4 September 2013, 15:51 • 2 min
Bitka v parlamente: Hlina fyzicky napadol poslanca Smeru Martvoňa!

BRATISLAVA - Nezaradený poslanec Národnej rady SR Alojz Hlina dnes fyzicky napadol v rokovacej sále poslanca zo Smeru-SD Antona Martvoňa. Útokom reagoval na to, ako Martvoň pripomenul, že v Hlinovom podniku nalievali alkohol neplnoletým.

slovakia

left justify in out

Rozhorčený Hlina sa pri tejto poznámke rozbehol za Martvoňom, chytil ho pod krk a kričal, aby sa mu pozeral do očí. "Sotil do mňa, spadol som medzi stoličky a vyhrážal sa mi," opísal pre TASR Martvoň, ktorý útočníkovi atak neopätoval. Mieni sa obrátiť na mandátový a imunitný výbor.

Martvoň považuje Hlinovo správanie za nehoráznosť. "Hrá sa na veľkého demokrata, ale nenechá ľudí povedať názor. Keď ho chce povedať, napadne ich," uviedol Martvoň. Dodal, že Hlina svojim správaním potvrdzuje, že nevie nič iné len očierňovať ostatných. "Ukázal svoju pravú tvár," poznamenal Martvoň.

Hlina tvrdí, že poslanca Smeru-SD nenapadol. "Keby som ho napadol, ležal by na áre," povedal pre TASR. Dodal, že Martvoň žije vo svete, kde môže urážať a pokorovať ženy. "V mojom svete, keď muž urazí muža, tak si koleduje," uzavrel Hlina.

Zdroj: TA3




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona