Bitka v centre hlavného mesta. Dvaja ľudia sú v nemocnici

NETKY.SK • 17 Apríl 2022, 14:32 • 2 min
Bitka v centre hlavného mesta. Dvaja ľudia sú v nemocnici

PRAHA - Príčinu konfliktu, ktorý sa stal v Prahe v noci na Veľkonočnú nedeľu, v súčasnosti vyšetrujú. Dvoch podozrivých chlapcov na mieste zadržali.

slovakia

left justify in out

Štyria mladí muži vo veku 17 až 19 rokov sa pobili pri obchodnom centre Kotva Prahe. Dvoch z nich hospitalizovali s bodnými zraneniami a ďalších dvoch zadržala na mieste polícia. Píše o tom spravodajský web televízie Nova.

 

img

 

„Dvaja chlapci s bodnými zraneniami museli byť prevezení do nemocnice,“ informoval podľa uvedeného zdroja policajný hovorca Jan Daněk. „Všetci štyria sa navzájom poznali, boli to Česi,“ spresnil hovorca.

 

„K prípadu vyrazili dve posádky záchranárov,“ uviedla hovorkyňa záchrannej služby Jana Poštová. „Ošetrovali sme dvoch mladých mužov, ktorí utrpeli stredne závažné poranenia. Obaja boli po celý čas pri vedomí a po ošetrení boli transportovaní do pražských nemocníc,“ dodala. 

 

Prečítajte si tiež: Ohavný prípad z ČR. Matka napadla nožom tri deti. Jedno neprežilo

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona