Bitcoin zaznamenal nárast a môže iniciovať krátkodobú rally

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 08:53 • 2 min
Bitcoin zaznamenal nárast a môže iniciovať krátkodobú rally

Cena Bitcoinu vzrástla zo 7 300 USD na 7 600 USD za posledných 24 hodín, čo vyvolalo optimizmus v súvislosti s krátkodobým nárastom výnosov. Dosiahnutie úrovne 7 800 USD by mohlo iniciovať krátkodobú rally, zatiaľ čo pokles pod hranicu 7 500 USD by mohlo viesť späť k poklesu na úroveň 7 300 USD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vývoj cien BTC a predikcie analytikov sú podmienené aktuálnym vývojom kvôli nízkym objemom BTC. Aj keď sa celková hodnota trhu zlepšila, tak stav trhu zostáva rovnaký.

 

Dňa 20. marca prelomil BTC klesajúci trend od 4. marca so silným nárastom objemu a ceny. V priebehu piatich dní sa cena BTC zvýšila zo 7 800 USD na 9 200 USD. V priebehu ďalších 15 dní však cena BTC klesla na 6 500 USD, hoci napínavá rally bola podporovaná silným objemom.

 

Ak BTC dokáže zaznamenať postupný nárast objemu a hodnoty počas celého júna a vytvorí pevný základ pre potenciálnu strednodobú rally, je možné, že sa BTC vráti do konca roka 2018 na svoje predchádzajúce úrovne, prípadne na 20 000 USD. Ale ak BTC nedokáže udržať svoj trend a opäť poklesne pod hranicu 7 000 USD, tak môže padnúť až pod 6 000 USD.

 

Tento týždeň Nathaniel Popper z New York Times uviedol, že medzinárodná spoločnosť Susquehanna, jedna z najväčších investičných firiem na svete, už začala zjednodušovať obchody s BTC.

 

„Veríme, že táto technológia a táto trieda aktív zmení niektoré aspekty finančných služieb a myslíme si, že to bude navždy,“ povedal Bart Smith, šéf digitálnych aktív v spoločnosti Susquehanna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies