Bitcoin vzrástol o 6% a celková hodnota trhu sa zvýšila o 20 miliárd USD

NETKY.SK • 24 Marec 2018, 10:54 • 2 min
Bitcoin vzrástol o 6% a celková hodnota trhu sa zvýšila o 20 miliárd USD

Za posledných 24 hodín vzrástol trh s kryptomenami o 20 miliárd USD. Dôvodom je nárast kryptomien Bitcoin a Ethereum, ktoré zaznamenali zisky. Cena Bitcoinu vzrástla o 6%, zatiaľ čo Ethereum, EOS, Litecoin, Ripple a Bitcoin Cash vzrástli približne o 4%.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Objemy sú späť

 

Changpeng Zhao, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Binance poznamenal, že objemy na väčšine hlavných kryptobúrz sú späť, čo signalizuje nárast dopytu po kryptomenách.

 

Zhao uviedol:

 

„Je dobré vidieť, že sa objemy vracajú. Trh s kryptomenami začal preukazovať veľký nárast denného objemu obchodovania, ktorý bol relatívne nízky od chvíle, keď cena za Bitcoin klesla na 7 000 USD začiatkom tohto mesiaca.“

 

Storm, blok platformy na základe Etherea, ktorý motivuje používateľov na vykonávanie mikroprojekcií, bol najlepším výnosom dňa, keďže vzrástol približne o 170%. V súčasnosti zostáva Storm na trhu s celkovým objemom obchodov vo výške 2,3 miliardy USD.

 

Drvivá väčšina denného objemu obchodov spoločnosti Storm sa vykoná na burze Upbit. Tá je druhou najväčšou burzou v Južnej Kórei a piatou najväčšia na svete.

 

ICON, známejšie ako Ethereum v Južnej Kórei, zaznamenal obrovský nárast hodnoty, keď ho Bithumb uviedla na svoju platformu.

 

Počas niekoľkých mesiacov boli objemy na juhokórejských burzách nízke. Počas korekcie boli mnohí investori v rámci Južnej Kórei sklamaní poklesom väčšiny hlavných kryptomien.

 

V dôsledku toho analytici predpovedali, že trh s kryptomenami v Južnej Kórei sa zotaví až behom štyroch mesiacov.

 

Krátkodobý trend

 

V posledných dňoch zostali denné objemy Bitcoinu, Etherea a iných kryptomien pomerne nízke. Ak sa aktuálny denný objem obchodovania udrží, môžeme v priebehu týždňa sledovať nárast trhu.

 

Aaron Brown, odborník na výskum finančného trhu uviedol, že dopyt po Bitcoine sa nezvýšil ani neznížil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies