Bitcoin sa pomaly zotavuje, podarí sa mu opäť dosiahuť hranicu 10.000 dolárov?

NETKY.SK • 12 Február 2018, 14:47 • 2 min
Bitcoin sa pomaly zotavuje, podarí sa mu opäť dosiahuť hranicu 10.000 dolárov?

NEW YORK – Bitcoin začína týždeň na rovnakom mieste, ako sa obchodoval 5.februára, keďže jeho cena sa drží nad hranicou 8.000 dolárov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Údaje z CoinMarketCap ukazujú, že Bitcoin začínal a končil uplyulý týždeň okolo hranice 8.300 dolárov, keď 6.februára klesol na 6.111 dolárov a 10.februára dosiahol vrchol tejto periódy na úrovni 9.109 dolárov.

 

img

 

Trh je naďalej ovplyvnený regulačnou činnosťou vo veľkých krajinách ako je India a USA. Práve tlačové správy z týchto krajín do veľkej miery ovplyvňovali volatilitu väčšiny kryptomien.

 

Investori a obchodníci na sociálnych sieťach vyzývali na zmenu trendu vo vývoji cien Bitcoinu, ktorý začal pred týždňom, teda ešte predtým než podpora prelomila hranicu 9.000 USD. Podľa Toneho Vaysa bude tento týždeň veľmi ťažké prekonať hranicu 10.000 dolárov.

 

 

Ostatné kryptomeny sa v roku 2018 do značnej miery posúvali rovnakým smerom ako Bitcoin, keď iba Ripple zaznamenal v poslednom týždni mierne protichodné pohyby na trhu.

 

img

 

V nedeľu zaznamenala mierne straty väčšina kryptomien z TOP50, keď pokojné vody rozčerila digitálna mena U.CASH, ktorá za 24 hodín zaznamenala neuveriteľný nárast o viac ako 1.600 percent. Táto kryptomena sa tak dostala do TOP20 podľa trhovej kapitalizácie s hodnotou vo výške takmer 2,1 miliardy dolárov.

 

img

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies