Bisping by si radšej počkal na Georgesa St-Pierra, do zápasu s Romerom sa mu nechce

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 09:20 • 2 min
Bisping by si radšej počkal na Georgesa St-Pierra, do zápasu s Romerom sa mu nechce

BRATISLAVA - Po tom ako Georges St-Pierre oznámil, že návrat do oktagonu plánuje až v októbri začalo vedenie UFC uvažovať nad novým súperom Bispinga, nakoľko šampión nemôže stáť a čakať pol roka bez zápasu. Napokon, všetko dopadlo tak, ako malo.

slovakia

left justify in out

To, že sa Georges St-Pierre objavil z ničoho nič a hneď dostal titulový zápas sa viacerým nepáčilo. Tak ako zápasníkom tak aj fanúšikom, a v podstate mali pravdu. Na titulový zápas stoja v rade zápasníci, ktorí si tieto miesta tvrdo vydreli. Pred pár dňami oznámil Dana White, že nebudú teda čakať na St-Pierra, ale že o titul môže zápasiť Yoel Romero.

 

"Zápas St-Pierra proti Bispingovi bol môj nápad, už aj tlačovka je za nami. Zápas sa mal uskutočniť v júli, ale určite z neho nebude nič. Bisping, však musí obhájiť svoj opasok. Titulový zápas dostane Romero, nemusel oň ani prosiť, bol favoritom číslo jeden,"  spomenul White.

 

Každý mohol byť spokojný, lenže do toho nečakane zasiahlo zranenie Bispinga. "Nemôžem trénovať, preto nemôžem ani zápasiť. V poslednej dobe mi koleno spôsobuje dosť veľké problémy, neviem si ho dať do poriadku. V skratke, teraz neviem nastúpiť do zápasu, preto by bol zápas s GSP pre mňa ideálnym. Rockhold by mal zostať ticho. Ale zasa je viacero zápasníkov ktorí by mohli robiť krik, ako napríklad Yoel ktorý už dosť dlho čaká na titulový zápas. Chápem ho. Je tu aj Robert Whittaker alebo Gegard, ale kým nebude oficiálne, že nezápasím proti St-Pierrovi tak dovtedy sa pripravujem naňho, "  uviedol Bisping.

 

Podľa odborníkov aj fanúšikov sa niet čomu čudovať, St-Pierre je legenda, ale už nezápasil štyri roky. Romero je zasa vo veľmi dobrej forme, tak je pochopiteľné prečo by chcel zápasiť radšej so St-Pierrom. Romero je 40-ročný zápasník, ktorý má na svojom konte 12 výhier a iba jednu prehru. Momentálne má za sebou osem zápasovú víťaznú šnúru. Podľa neoficiálnych informácií pripravuje vedenie UFC zápas o dočasný pás Whittakera a Romerom. Nechajme sa teda prekvapiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona