FOTO Birmingham City si novými dresmi urobil poriadnu hanbu

NETKY.SK • 12 Október 2015, 18:50 • 2 min
FOTO Birmingham City si novými dresmi urobil poriadnu hanbu

BIRMINGHAM – Anglický futbalový klub Birmingham City si urobili poriadnu hanbu, keď im na sociálnej sieti napísal fanúšik kurióznu sťažnosť. Klub má na dresoch chybu vo vlastnom názve.

slovakia

left justify in out

Fanúšik Mark Williams zaslal fotografiu nového dresu na oficiálnu stránku klubu na Facebooku, na ktorej je jasne vidieť chybu v názve tímu. V klubovom znaku je chyba, keď na dresoch svieti nápis: "Birminghm City".

 

 

Very very disappointed after all the delays with the new kit, I spent 2 hours in the club shop on Saturday getting my...

Posted by Mark Williams on Sunday, October 11, 2015



Pán Williams bol sklamaný so službami klubového obchodu a na stránku napísal svoju sťažnosť s pripojenou fotografiou dresu. "Som veľmi, veľmi sklamaný po všetkých tých meškaniach s novými dresmi," píše na Facebooku Williams. "V sobotu som strávil v klubovej predajni dve hodiny, aby som pre svojich chlapcov dostal dresy s menami a číslami, čo ma stálo £ 114. Až doma som si však všimol, že nevedia ani správne vyhláskovať meno klubu na ich znaku!"

Klub kontaktoval pána Williamsa a pošle mu nové, tentokrát už bezchybné dresy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies