Binance oznámila dokončenie procesu migrácie kryptomeny Tron

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 12:15 • 2 min
Binance oznámila dokončenie procesu migrácie kryptomeny Tron

HONGKONG – Kryptoburza Binance tento týždeň oznámila, že úspešne dokončila proces migrácie Tron tokenov TRX. Od utorka 10.júla tak užívatelia opäť môžu vkladať a vyberať túto kryptomenu, tak ako predtým.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Migrácia Tron tokenov na vlastný blockchain prebehla bez problémov, na rozdiel od kryptomeny EOS, ktorá sa trápila mnohými problémami a chybami.

 

Spoločnosť Tron Foundation začala s migráciou tokenov TRX podľa plánu dňa 26.júna, ktorý bol označený aj ako "Deň nezávislosti". Ďalším veľkým krokom bude spustenie virtuálneho stroja TRON, ktoré je naplánované na 31.júla.

 

img

 

Podľa správ z Tron komunity, ktorá už testuje novú sieť a jej funkčnosť, zatiaľ všetko funguje bez problémov. Vyskytli sa však nejaké sťažnosti týkajúce sa výšky poplatku za výber na burze Binance.

 

Migráciu tokenov potvrdili aj burzy MAX a CoinEgg

 

Binance nie je jediná burza, ktorá podporovala a úspešne dokončila migráciu TRX tokenov. Svoju prácu na token swape ukončili aj burzy Bjex, BitForex, Cobo, CoinFalcon, CoinEgg, Gate.io, Huobi, OKEx a Upbit.

 

 

 

Dokončenie procesu výmeny tokenov TRX potvrdili aj ďalšie dve burzy – Max a CoinEgg. Tajvanská burza MAX informovala používateľov, že ak stále vlastnia TRX tokeny verzie ERC20, tak ich môžu vložiť na svoj účet na burze a vybrať si novú verziu TRX tokoenov.

 

Burza CoinEgg zdôraznila svojim používateľom, že migrácia bude vyžadovať vytvorenie nových TRX adries TRX, takže staré adresy budú zrušené. Všetky vklady na burzu by sa teda mali uskutočniť na nové adresy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona