Billy Talent sa s novým albumom predstaví aj v Trenčíne

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 15:00 • 2 min
Billy Talent sa s novým albumom predstaví aj  v Trenčíne

TRENČÍN - Kanadská rocková kapela Billy Talent sa predstaví 31. júla v Trenčíne. Päťčlenná formácia zavíta v rámci európskeho letného turné do miestneho Piano clubu, kde podporí svoj najnovší štúdiový album Afraid Of Heights (2016).

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informovala agentúra Kvas, ktorá organizuje trenčianske vystúpenie skupiny. Tá sa v rámci spomínanej šnúry predstaví aj na festivale Sziget, ktorý sa bude konať od 9. do 16. augusta v Budapešti. 

 



Kapela Billy Talent vznikla v roku 1993 v meste Mississauga, pričom do roku 1999 pôsobila pod názvom Pezz. Debutovú štúdiovku Watoosh! uviedli na trh v roku 1998. Na konte majú tiež albumy Billy Talent (2003), Billy Talent II (2006), Billy Talent III (2009), Dead Silence (2012) a spomínanú Afraid Of Heights, pričom s poslednými štyrmi menovanými dobyli kanadský albumový rebríček. Medzi ich zrejme najznámejšie skladby patria napríklad Red Flag, Fallen Leaves, Surrender, Rusted From The Rain či Surprise Surprise. Dosiaľ sa im podarilo získať dve Echo Awards či sedem Juno Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies