Billy Joel prehovoril o skúsenosti s heroínom

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 16:21 • 2 min
Billy Joel prehovoril o skúsenosti s heroínom

USA - Americký spevák, pianista a skladateľ Billy Joel sa priznal k skúsenosti s heroínom. Drogu však užil iba jediný raz, pretože ho údajne tak odrovnala, že sa ju bál skúsiť znova.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že to bolo koncom 70. rokov. Boli sme v Amsterdame a tam sa všetky tieto veci diali. Povedal som, nech ma nechajú zistiť, aké to je. Bol som z toho úplne mimo, nevedel som, čo s tým mám robiť. Proste odídete úplne inde, na iné miesto, a ešte sa vám páči blues. Chceli by ste počúvať len blues. Potom začnete slintať a príde vám zle," povedal 64-ročný Joel v rozhovore s rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom, ktorý sa uskutočnil v rámci podujatia SiriusXM Town Hall v New Yorku.

 

Billy Joel pôsobí na hudobnej scéne od roku 1964 a na konte má dvanásť štúdiových nahrávok, zatiaľ poslednú River Of Dreams ešte v roku 1993. V roku 2001 uviedol na trh kolekciu klasických kompozícií s názvom Fantasies & Delusions. Medzi jeho najznámejšie skladby patria piesne ako Piano Man, Just The Way You Are, My Life, It's Still Rock And Roll To Me, Tell Her About It, Uptown Girl, We Didn't Start The Fire alebo The River Of Dreams. Joel predal na celom svete viac než 150 miliónov kópií nahrávok a je členom Skladateľskej aj Rock'n'rollovej siene slávy. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona