Billy Idol bude koncertovať 20. júna v Bratislave

NETKY.SK • 6 Február 2014, 11:57 • 2 min
Billy Idol bude koncertovať 20. júna v Bratislave

BRATISLAVA - Britský hudobník Billy Idol vystúpi 20. júna v Bratislave. Päťdesiatosemročného Idola bude počas koncertu v Aegon Aréne NTC sprevádzať kapela, ktorej členom bude aj gitarista Steve Stevens.

slovakia

left justify in out

Práve z ich hudobnej spolupráce vzišli hity ako Rebel Yell či Eyes Without a Face. Okrem spomínaných skladieb by počas večera mali zaznieť aj piesne ako Dancing With Myself a White Wedding. Vstupenky si bude možné zakúpiť v predpredaji od 12. februára na webstránke www.xl.sk. Hudobníci sa predstavia o deň neskôr aj v pražskej Incheba aréne, pričom lístky na tento koncert sa už dajú kúpiť v sieti Ticketpro za 990 Kč (v prepočte približne 36 eur).

Billy Idol sa narodil ako William Michael Albert Broad 30. novembra 1955. V roku 1976 pomáhal zakladať punk-rockovú kapelu Generation X. Idol formáciu neskôr opustil a v roku 1981 v New Yorku odštartoval sólovú dráhu. Na konte má zatiaľ sedem štúdioviek, pričom zatiaľ posledný, vianočný album s názvom Happy Holidays, vydal v roku 2006. Počas kariéry získal jednu Brit Award, trikrát ho nominovali na cenu Grammy a desaťkrát na MTV Video Music Award, pričom za videoklip ku skladbe Cradle of Love toto ocenenie aj získal. V súčasnosti pracuje na novom albume a plánuje tiež vydať autobiografiu Dancing With Myself. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies