Billy Barman sa tešia na Killer Tour, zahrajú v týchto mestách

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 17:10 • 2 min
Billy Barman sa tešia na Killer Tour, zahrajú v týchto mestách

BRATISLAVA - Slovenská kapela Billy Barman sa teší na Killer Tour, v rámci ktorého vystúpi v piatich slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Formácia predstaví staršie hity aj nové skladby. "Už nevydržíme sedieť doma na zadkoch a vždy sme chceli ísť na šnúru iba jedna band s dobrým dídžejom. Rýchle vystúpenie bez dlhých prestojov s tanečným záverom do rána - bude to naozaj intenzívna klubová párty," uviedol spevák a gitarista Juraj Podmanický.


Na koncertoch v Trenčíne a Ružomberku bude skupinu sprevádzať DJ Yanko Kral, v Prešove a Košiciach zas Purist DJs a v Bratislave producent Bulp, ktorého počas tohtoročného udeľovania Radio_Head Awards vyhlásili za Objav roka.


Počas bratislavského koncertu vystúpi aj špeciálny hosť, rapper Vec, ktorý spolu s kapelou Billy Barman predstaví ich novú spoločnú skladbu. "Jeho tracky si idem od prvého albumu a v našom kapelovom minibuse nikdy nechýbalo CD Dobré ráno," poznamenal Podmanický. Na skladbe, ku ktorej plánujú nakrútiť aj videoklip, sa podieľa aj producent Marek Rakovický. Kapela chce vydať nový album tento rok na jeseň.


Billy Barman vydali debutový album Noční jazdci v roku 2010. Nahrávka, ktorá obsahuje skladby ako Na laze Oremovom, Cigánska, Introvert alebo Stano, im vyniesla Radio_Head Award v kategórii Album roka - poslucháčska cena. Vo februári 2010 získali toto ocenenie v kategóriách Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela roka, v roku 2013 si vyslúžili sošku v kategórii Singel roka za skladbu Strmá voda. Tá pochádza z ich druhého a zatiaľ posledného albumu Modrý jazyk (2013). Tento rok dostali spomínanú cenu v kategórii Singel roka za pieseň Mladým chýba vojna.

 



Billy Barman - Killer Tour:
15. apríla - Prešov, Wave Club
16. apríla - Košice, Tabačka Kulturfabrik
20. apríla - Bratislava, MMC
22. apríla - Trenčín, Klub Lúč
23. apríla - Ružomberok, Čajovňa Relax



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies