Billa Cosbyho obvinila zo sexuálneho napadnutia ďalšia žena!

NETKY.SK • 3 December 2014, 06:57 • 2 min
Billa Cosbyho obvinila zo sexuálneho napadnutia ďalšia žena!

LOS ANGELES - Svetoznámeho komika Billa Cosbyho obvinila zo sexuálneho napadnutia ďalšia žena. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Kalifornčanka podala na Cosbyho v Los Angeles trestné oznámenie za to, že ju komik približne v roku 1974, keď mala 15 rokov, sexuálne obťažoval. Judith Huthová vo svojej v utorok podanej obžalobe uvádza, že ku zneužitiu došlo vo vile Playboy Mansion.
      

Podľa výpovede stretla Huthová s kamarátkou Cosbyho na nakrúcaní v Los Angeles. Komik im neskôr v tenisovom klube dal alkoholické nápoje. Po niekoľkých nápojoch ich vzal do rezidencie Playboy Mansion, kde došlo k obťažovaniu.
      

Žena tvrdí, že utrpela emocionálnu ujmu, ktorej dosah sa prejavil v posledných troch rokoch. Obvinenia, že Bill Cosby (77) pred desaťročiami nadrogoval či opil a sexuálne napadol viacero mladých žien, znovu vyvolávajú pozornosť verejnosti od minulého mesiaca - vtedy ho komik Hannibal Buress v jednom svojom čísle počas stand-up vystúpenia označil za sexuálneho násilníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies