Bill Gates navštívil Šamorín: Jeden z najbohatších ľudí sveta prišiel podporiť dcéru

NETKY.SK • 4 September 2017, 09:03 • 2 min
Bill Gates navštívil Šamorín: Jeden z najbohatších ľudí sveta prišiel podporiť dcéru

Šamorín poctil svojou návštevou jeden z najvýznamnejších ľudí svetového biznisu.

slovakia

left justify in out

Šamorín je známy svojimi každoročnými jazdeckými pretekmi. Ide o veľmi významné podujatie s medzinárodnou účasťou, ktorého sa pravidelne zúčastňujú aj rôzni zaujímaví ľudia. V minulom roku to bol dubajský emir, tento rok na Slovensko pricestoval Bill Gates.

 

Jeho druhá návšteva našej krajiny však nemala s obchodom nič spoločné. Práve naopak, bol tu z rodinných dôvodov. Jeho najstaršia dcéra Jennifer Kathrine bola totiž členkou amerického jazdeckého tímu a Bill Gates, ako príkladný otec, ju prišiel na podujatie podporiť do hľadiska.

 

Jeden z najvýznamnejších biznismenov sveta si celý deň vychutnával v pokoji. Pôsobil uvoľnene a nepútal na seba žiadnu mimoriadnu pozornosť. Splynul s ostatnými návštevníkmi podujatia. Spoločnosť mu nerobila dokonca ani jeho ochranka, jednoducho si užíval deň, ktorý venoval svojej dcére. Pokiaľ práve nesúťažila, relaxoval čítaním knihy.

 

Bill Gates patrí k najvyťaženejším ľuďom sveta, no napriek tomu všetkým dokázal, čo je pre neho v živote skutočne podstatné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies