Bill a Hillary Clintonovci budú dvojnásobnými starými rodičmi

NETKY.SK • 22 December 2015, 14:35 • 2 min
Bill a Hillary Clintonovci budú dvojnásobnými starými rodičmi

WASHINGTON - Dcéra Billa a Hillary Clintonovcov Chelsea sa stane dvojnásobnou matkou. Tridsaťpäťročná rodáčka z Arkansasu sa pochválila radostnou správou v pondelok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Pri fotografii ročnej dcéry Charlotte napísala: "Budúce leto sa Charlotte stane veľkou sestrou. Cítim sa požehnane a som vďačná za toto sviatočné obdobie". O niekoľko minút na správu taktiež prostredníctvom Twitteru zareagovala aj jej matka Hillary Clinton. "Tvoj otec a ja sa z Teba, Marca a Charlotte veľmi tešíme. Nevieme sa dočkať stretnutia s naším druhým vnúčaťom!," uviedla 68-ročná kandidátka na prezidentku USA.


Otcom je investičný bankár Marc Mezvinsky, za ktorého sa Chelsea Clinton vydala v roku 2010. Randiť spolu začali v roku 2005, pričom zásnuby sa konali o štyri roky neskôr. Dvojica žije v New Yorku a má spolu spomínanú dcéru Charlotte, ktorá sa narodila 26. septembra 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies