Bilič: Hodgson by mal zvážiť Carrollovu nomináciu, nie je veľa hráčov, ktorí dokážu to čo on

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 14:07 • 2 min
Bilič: Hodgson by mal zvážiť Carrollovu nomináciu, nie je veľa hráčov, ktorí dokážu to čo on

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson by pri zvažovaní mien do nominácie pre majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) nemal zabudnúť na Andyho Carrolla.

slovakia

left justify in out

Myslí si to tréner West Hamu United Slaven Bilič, ktorý útočníka vedie na klubovej úrovni. Carroll sa v sobotňajšom stretnutí tamojšej najvyššej súťaže zaskvel troma gólmi do siete Arsenalu Londýn (3:3). Hetrik statného Angličana počas siedmich minút a štrnástich sekúnd je najrýchlejším v aktuálnej sezóne Premier League.

"Povedal som svoj názor v súvislosti s niektorými našimi hráčmi. Mark Noble, Aaron Cresswell. A Andy Carroll rozhodne patrí do kategórie tých, o ktorých je potrebné uvažovať. Nie je veľa hráčov, ktorí dokážu to čo on. Je to však Royovo rozhodnutie," povedal chorvátsky kormidelník West Hamu, citoval ho portál talksport.com.

Dvadsaťsedemročný zakončovateľ Carroll má na svojom konte dva góly a deväť vystúpení za Anglicko, za reprezentáciu nehral od roku 2012. V súvislosti s nomináciou sa o ňom dosiaľ nehovorilo najmä pre pretrvávajúce zdravotné problémy a skvelú formu dvojice Harry Kane, Jamie Vardy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies