Bilbao získalo Raula Garciu z Atletica Madrid

NETKY.SK • 31 August 2015, 09:11 • 2 min
Bilbao získalo Raula Garciu z Atletica Madrid

MADRID - Víťaz španielskeho futbalového Superpohára Athletic Bilbao získal na prestup stredopoliara Raula Garciu z Atletica Madrid. Podľa informácie agentúry DPA podpísali Baskovia so španielskym reprezentantom dvojročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Prestupovú sumu zainteresovaní neoznámili. Dvadsaťdeväťročný futbalista odohral za Atletico 216 zápasov, pomohol mu k zisku majstrovského titulu v roku 2014. Do Madridu prišiel v roku 2007 z Osasuny. V posledných mesiacoch ale stratil dôveru trénera Diega Simeoneho.

 

"Raul je veľmi silný a súťaživý hráč. Je skvelé, že si nás vybral. Bude pre nás veľmi užitočný," povedal tréner Bilbaa Ernesto Valverde. Baskovia prvé dva zápasy La Ligy prehrali, v play off Európskej ligy UEFA 2015/2016 však vyradili MŠK Žilina a budú hrať v základnej L-skupine proti AZ Alkmaar, FC Augsburg a Partizanu Belehrad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies